Ремонт на хидравлични помпи Хасково

АРТ ХИДРАВЛИК“ ООД – е фирма с богат опит в областта на  ремонта и диагностика на територията на гр. Хасково за :

 

Арт Хидравлик е от водещите лидери в ремонт на хидравлични системи в цяла България. Дългогодишният ни опит в профилактика, диагностика и ремонт на хидравличните системи заедно с високо специализираните техници са ни изградили репутация като професионалисти които подхождат с голямо внимание към всеки един наш клиент. 

Нашият хидравличен сервиз покрива изключително обширен спектър от механизация. Ето и някой от следните машини на които извършваме ремонт на територията на Хасково:

Пътно строителни машини , комбайни ,багери , челни товарачи , трактори  , бетон помпи ,фадроми ,сонди , асфалто -полагащи машини, валяци , специализирани машини в минната промишленост  и много други

 

Ремонт на хидравлични цилиндри Хасково

Ние от АРТ ХИДРАВЛИК  ООД , ще диагностицираме проблема и след професионална преценка ще се погрижим за качествения ремонт на хидравличните цилиндри . Извършваме рециклиране на системата, което включва подмяна с нови оригинални резервни части ,  или шлайфане на елементите . Целта на тази дейност е да се върне изделието на заводските си параметри на работа.

 

Симптоми при които може да се установи проблем при хидравличния цилиндър

 1. Количество Масло – Когато има недостиг на масло, различните елементи не получават достатъчно количество което води до триене на елементите и бързо износване. Понякога това може да е причина за много голяма авария.
 2. Смесване на масла от различен вид – Смесването на различните масла е също много опасно защото самият състав и консистенция са често различни
 3. Замърсено масло – Замърсяването често води до задръстване на проходите което ограничава достъпа на масло до цилиндрите.

 Сервиз за хидравлика в югоизточна България

Ремонт на хидравлични мотори,цилиндри,помпи, и системи за следните региони:

 • Смолян
 • Пловдив
 • Кърджали
 • Хасково
 • Пазарджик

Защо ние сме най-добрият ви вариант за ремонт на хидравлична помпа или система в Хасково

 • Благодарение на високо оборудвания мобилен сервиз, ние можем да извършим ремонт на хидравлична помпа на територията на гр. Хасково както и цяла България!
 • Гарантираме качествен ремонт и възможно най-дълга безаварийна експлоатация. Ние подхождаме с голяма отговорност към всяко едно наше изделие което постъпи за ремонт. Така нашите клиенти винаги остават доволни.
 • Работим с висококачествени материали и оригинални резервни части. Ние знаем че механизацията е много скъпа и никога не използваме нискокачествени материали защото могат да доведат в бъдеще към по-сериозни проблеми които ще ви костват много пари.
 • Тест и 12 месеца гаранция на всяко изделие след ремонт.

 

За контакти:

ОФИС – Магазин ДЕКОР

Адрес: 6100 гр. Казанлък
ул. Македония 11
тел:    +359 888 550 626
e-mail: office@art-hydraulic.com

 

Сервизна база  

Адрес: 6100 гр. Казанлък –
Югозападна индустриална зона.
На 2,30 км от портала на завод „Арсенал“
по път № 608, в посока село Бузовград.