Ремонт и диагностика на хидравлични цилиндри

Ние от АРТ ХИДРАВЛИК  ООД , ще диагностицираме проблема и след професионална преценка ще се погрижим за качествения ремонт на хидравличните цилиндри . Извършваме рециклиране на системата, което включва подмяна с нови оригинални резервни части ,  или шлайфане на елементите . Целта ни е да постигнем заводските параметри на хидравличната система, за да служи още дълго на клиента.

 

Проблеми при хидравличните цилиндри

  • Количеството масло

Количеството на маслото в хидравличния резервоар трябва да бъде измерено. Повредата на компоненти може да се избегне именно когато се проверява дали достатъчно течност достига до хидравличните части. Недостигът й е причина за износване поради неизправно триене и липса на смазване.

Ако маслото не постъпва в цилиндъра, то дори дребните проблеми могат да причинят неприятни последствия

Дефектите се проявяват различно. Опасни са онези неизправности, които не се забелязват, тъй като често причиняват значително прегряване на маслото и така могат да доведат до големи аварии. При други дефекти функциите на машината се забавят или не работят паралелно. Трети вариант е пълен отказ на функциите или на цялата машина.

  • Смесване на масла от различен вид

Смесването на два различни вида масла в хидравличната помпата също не е полезен ход за ефективна работа на устройството. Попадането на вода в резервоара може да намали смазочните способности на течността и да повреди лагерите. Вода е възможно  да влезе през износена помпа, двигателя или уплътненията на цилиндрите.

  • Замърсено масло

Мръсотията може също да задръсти тесните проходи и дросели на обратните клапани в цилиндрите: цилиндърът не се движи, въпреки че маркучът помпа. 

 

Региони на които извършваме ремонт на хидравлични изделия:

 

За контакти:

ОФИС – Магазин ДЕКОР

Адрес: 6100 гр. Казанлък
ул. Македония 11
тел:    +359 888 550 626
e-mail: office@art-hydraulic.com

 

Сервизна база  

Адрес: 6100 гр. Казанлък –
Югозападна индустриална зона.
На 2,30 км от портала на завод „Арсенал“
по път № 608, в посока село Бузовград.